Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

mandag den 8. februar 2021

Løkken Bryghus Pangel


 8. Februar 2021

’Pangel’ er et vendelboudtryk, der kan betyde at noget er besværligt at arbejde med – på en træls måde. Jeg bruger det mest selv om ting af dårlig kvalitet - som let går i stykker eller ikke virker efter hensigten. Det er noget ’pangel’, jeg har fået fat i.

Derfor er det et sats, at Løkken Bryghus vover at kalde deres strong ale for ’Pangel’. En hurtig anmeldelse ligger jo lige til højrebenet – men lad mig lige smage på den først.

Etiketten viser en mand, der står og bøvler med en motor, og det kan ganske rigtig godt være noget pangel. Der står også, at det er en mørk, stærk øl på 9,5%, og den passer godt til Osso Buco, grillet oksekød og stærke oste.

Det er en flot, mørk øl, der lever op til beskrivelsen. En dejlig duft af kaffekaramel og en fin alkohol, der understreger ’strong’ ale. Den ligger godt i munden – fyldig, men dog let at drikke. Måske kuldioxiden for en gang skyld er positiv. God smag af brændt karamel og alkohol – mørk og varmende. Ikke særlig meget bitterhed i eftersmagen.

Karakter 4+

Klart en af bryggeriets bedste øl til dato. Det lover godt for Løkken Bryghus i 2021. 'Pangel' er ikke noget pangel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar