Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 8. juni 2023

Tid til en øl - Garage Beer A Thorny One


8. Juni 2023

Mange af de nye bryggerier kaster sig over de populære øltyper - især DIPA. Dem er der rigtig mange af, og de er gode og velsmagende. Man kan dog godt begynde at savne en større variation i disse bryggeriernes sortiment, og derfor var det med stor glæde, jeg - hos ølsmageren fra Gjøl - så, at Garage Beer fra Barcelona havde givet et bud på et par andre typer. En engelsk 'bitter' og en engelsk 'mild'.

De har åbenbart brygget en del bitter, og skriver det er sjovt at arbejde med 'lettere' øltyper. Måske hentyder de til procenten i en engelsk ale, der ofte ligger mellem 3,8% og 4,2% på pubben.

'A Thorny One' er en engelsk bitter på netop 3,8%, men der er faktisk mere fylde og krop i den end procenten kunne antyde. Den er brygget med både tysk karamelmalt og engelsk Maris Otter, og så er den humlet med Fuggle. Mere engelsk bliver det vist ikke. Det er da også en typisk, traditionel smag, vi bliver udsat for. Den kunne gå for en ægte engelsk bitter på enhver pub. Der er altså ikke noget, der skiller den specielt ud, men den fungerer efter hensigten.

Ganske glimrende. Bliv endelig ved med at udvide sortimentet.

Karakter 3+


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar