Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

søndag den 29. maj 2016

Tid til en øl - Braunstein American Ale


29. Maj 2016

En dag i haven og besøg af datter, svigersøn og barnebarn til aften. Det har været en god dag med sol og varme. Fisk på grillen og dertil en ”American Ale” fra Bryggeriet Braunstein ved Køge. Det er en øl, der er brygget til Kvicklys Ølvalg 2016.

”American Ale” er en flot kobberfarvet øl på 5,5%. Den har et pænt skumlag og fine, friske bobler i glasset. Duften af amerikansk humle er god, men ikke overvældende. Det er en frisk og levende øl, der virker forfriskende. Smagen er god, men pæne noter af lemon og lidt grape. Udmærket bitterhed i eftersmagen. Igen er det holdt en lille smule afdæmpet, men det gør at det er en behagelig øl at drikke, og den fungerer både som tørstslukker og ledsager til maden.

Karakter 4


Det eneste problem i forhold til Kvicklys Ølvalg er, at Kvickly også har ”Sierra Nevada Pale Ale” på hylderne, og så kan en pale ale ikke laves bedre. Det ville være synd og skam, hvis denne øl skulle fortrænge klassikeren. Lad os altid kunne finde ”Sierra Nevada i butikkerne, også selvom denne skulle være lidt dyrere – for den er også en del bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar