Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

søndag den 17. januar 2021

Tid til en øl - Duration Quiet Song


 17. Januar 2021 

Det er ofte Sour Ales, Imperial Stouts og New England IPA’er, der præger specialølmarkedet, så derfor er det befriende engang imellem at støde på et ’Classic Wit’.. Og så endda fra et engelsk bryggeri. Jeg kan se i mine noter, at det er første gang England er repræsenteret i den kategori.

Duration Brewing er et farmhouse bryggeri i Nar Valley, West Norfolk. Det er Miranda Hudson og brygmester Derek Bates, der driver bryggeriet i meget smukke omgivelser ( flod og klosterruin ).

I forbindelse med Uafhængighedsdagen 4. juli, udsendte de en belgisk inspireret Witbier.  Da der var coronalukket, kunne de ikke bruge den sædvanlige ’Tap-takeover’ eller ’Meet the brewer’, så de lancerede den som specielle ’Take Away’ tilbud fra uafhængige pubs.

Derek Bates er amerikaner, hvilket nok forklarer Uafhængighedsdagen.

*Quiet Song’ er en witbier på 4,3%. Umiddelbart kunne man tænke, at den er lidt let, men det er den ingenlunde. Den har en smuk gylden farve, og masser af frisk duft. Der er en duft af kirsebær og koriander .Gærblandingen er belgisk, hvilket måske giver den rette stemning. Dejlig frisk øl, med masser af smag. Lidt frugtig – og en skarp kant af krydderi

Karakter 4

Beskrivelsen på ’Quiet Song’ bliver lyrisk:

”Der er kun 12 toner i en oktav, så gentages oktaven. Alt en kunstner kan tilbyde verden, er hvordan han bruger de 12 toner. At have noget at sige og en måde at sige det på, så folk lytter, er grunden til, vi er her. Denne ’Classic Wit’ synger stille til publikum. Du behøver måske ikke denne sang året rundt, men du vil savne den, når den er væk”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar