Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

mandag den 30. august 2021

Tid til en øl - Beer Here Underphil


 30. August 2021

Jeg har gennem tiden anmeldt næsten 30 øl fra Beer Here. Det har stort set alle været gode øl - nogle helt i top, nogle provokerende og nogle bare i kategorien 'godt øl'. Etiketterne har derimod ofte været provokerende.

Det er denne etiket også. En indfødt australsk aboriginal , der bedrøvet ser, at der ikke er mere øl i flasken. Den situation er der dog flere af os, der har været i, så måske er det ikke så udfordrende endda.

'Underphil' er en 'Australian Style Ale' på 4,8%. Altså en letdrikkelig øl - god til varme himmelstrøg. Det er en ESB ( Extra Special Bitter ) - en øl med en lidt mere bitter profil end den traditionelle engelske ale. Der er brugt mosaic og cascadehumle for at give det australske input. ( IBU 30 ).

Det er en flot glødende ale med farve som Ayers Rock. Stor skumkrone og små klumper af gær på bunden af glasset. Fin let maltet duft med noter af urter og kløver. God fylde, men nem at drikke.

Smagen er lidt neutral, men bitterheden giver en friskhed. Alt i alt en udmærket øl, der dog ikke gør en uudsletteligt indtryk.

Karakter 3+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar