Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 4. juli 2012

Tid til en øl - Menatime Chocolate


4. Juli 2012

I dag havde vi generalprøve på ”Min søn, Pinocchio”. Det gik godt med et par udfald – mikrofoner og sceneskift. Det bliver forhåbentlig i orden til i morgen. Kulisserne er også ved at være færdige. Her er det indre af hvalen, da Gepetto og Pinocchio bliver slugt. Det er simpelthen sjovt at male kulisser.

Sent hjemme var det tid til en aftenøl – nr. 1111, der bliver anmeldt her på bloggen.


Meantimes ”Chocolate” er en øl , der er ” great for lazy afternoons or long evenings, best served chilled with your feet up, watching  the sun go down”.
Solen var gået ned, men der var stadig et smukt lyst skær på himlen, så jeg satte mig for at slappe lidt af.
”Chocolate” er en strong ale på 6,5%, og ikke – som man ofte ser med chokolade – en stout. Det giver en let karakter. Brygget med bygmalt og hvede  med gluten ( det nævnes måske som advarsel til gluten allergikere ). Humletypen er ikke oplyst, men spiller egentlig heller ikke en fremtrædende rolle. Der er også tilsat mørk chokolade. Heller ikke her er fabrikatet oplyst.
Den er mørk, nærmest sort, men der er et dybrødt skær, hvis den holdes op i lyset. Der er en duft af chokolade og mørk frugt – nærmere betegnet dadler. Det er let og føles en smule brusende i munden. Der lægges ud med ristede noter efterfulgt af chokolade og vanilje. Bitterheden i afslutningen stammer mere fra ristet malt og brændt kaffe end fra humle.
Karakter 4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar