Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 2. november 2021

Tid til en øl - Sycamore Brewing Fantasy Land


 2. November 2021

I weekenden var jeg på Nordic Brew Festival i Frederikshavn. Måske kommer der en beretning derfra på et tidspunkt.

Nu er juleøllet kommet på plads på hylderne - også i Salling, Aalborg - men inden det skete, var der et lille fremstød for 6 bryggerier fra de amerikanske sydstater. Så vidt jeg forstår, havde man fra amerikansk side bedt One Pint om hjælp, og de havde sat et mindre parti på hylderne i forskellige butikker her i Nordjylland. Jeg fik købt lidt fra nogle af bryggerierne, og i dag er det bryggeriet Sycamore.

Sycamore Brewing ligger i Charlotte - et by i North Carolina. Det blev stiftet i 2013 og laver for det meste friske, frugtige øl.

'Fantasy Land' er ikke en undtagelse. Det er en Hazy IPA på 7,0%. Den er gyldn med tyndt, Hvidt skum og fremstår med en duft af appelsin og tropeland. Det er et forsøg på en Pina Colada - drinken med ananas og kokos, og det træder da også i karakter i smagen. Vi har den tropiske frugt og også kokos, men om det fungerer, kan diskuteres. I hvert fald er det meget sjovt og bestemt ikke så dårlig. Den er lidt juiceagtig, undtagen i forhold til bitterheden til slut.

Karakter 3+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar