Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

søndag den 19. april 2009

Tid til en øl - Fur Påskebryg

19. April 2009
Jeg har lige afleveret min datter på efterskolen. Hun gjorde en fin entre. Her i weekenden har hun fået klippet håret kort i en meget flot page - - - og fået det farvet rødt og blåt. Da jeg hørte om det, troede jeg ikke, det kunne blive pænt, men det er blevet helt utroligt flot til hende. Det er selvfølgelig ikke pang-farver. Håret har et violet skær over sig og det kantes af en meget mørk blå. Hun ser rigtig godt ud, og blev også mødt med anerkendende kommentarer på skolen – så hysterisk som kun efterskolebørn kan udtrykke sig.
Ellers har det jo været en dejlig forårsdag. Vi har fået svigermor på besøg og alle børn + kærester har været hjemme til kagebord og revelsben fra grill.
Fur Bryghus har selvfølgelig også sendt en påskebryg på markedet. Den er brygget som en ”engelsk strong ale” på 3 forskellige malttyper ( bla. karamelmalt for at give farve ) og klassisk humle ( hvad det så er. De holder altid alting meget hemmeligt ). Alkoholprocenten når op på 7,7%
Det er en ravfarvet klar øl med maltet karakter. Duften er maltet med lidt skarphed fra humlen. Selvom det er en overgæret øl, minder den lidt om en bockøl, der jo hører påsken til, men samtidig er den lidt anonym. Smagen er maltet med karamel og der kommer en lidt parfumeret blomsternote til sidst. Let bitterhed i eftersmagen.
Karakter 3+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar