13. Marts 2017
En
aften tog vi Water Taxi til Fort Lauderdales restaurationsstrøg – Las Olas
Boulevard. Her havde man ikke fået julelysene ned endnu eller også er det lys i
træerne året rundt. Masser af lidt dyrere restauranter og butikker. Vi havde
ikke bestilt bord, men fandt heldigvis et på en italiensk restaurant. – Tuscan Grill.
Her
kunne man få pasta og pizza, men i denne sammenhæng er det mere interessant, at
man kunne smage øl fra Lagunitas. Tjeneren mistede al interesse for os, da vi
ikke bestilte vin og havde ingen anelse om, hvilke øl de havde i restauranten.
Men jeg bestilte en ”12 Of Never”
Lagunitas
stammer fra byen af samme navn i Californien. Bryggeriet blev grundlagt i 1993
af Tony Magee, men flyttede allerede året
efter til Petaluma, der lå lige i nærheden. Det er et af USA’s bedst sælgende
mikrobryggerier.
”12th
of never” er bryggeriets første dåseøl ( juli, 2016 ). Betegnelsen bruges om en
fremtidig hændelse, der aldrig vil opstå. Tony Mageee har tidligere udtalt, at
de vil være det sidste bryggeri til at bruge dåser til øl. Dåserne er 12 ounce
og kommer i en 12-pack
”12th
of Never” er en humlet ale på 5,5%. Bitterheden er høj ( 45 IBU ). Den ligger
på grænsen til en IPA. Der er brugt en blanding af nye og gamle humletyper. Det
giver en god eksotisk smag. Den er frisk med en markant bitterhed. Smag af
grape med et strejf af ananas.
Karakter
4
I
vores supermarked købte jeg også en ”Little Sumpin’ Sumpin’ ale”. Den beskrives
som en humlet hvedeøl – ”….great for IPA fans but so smooth that the hefeweizen
fans dig it too”
Her er skruet lidt op på alle parametre – 7,5% og 65 IBU. Det
er mere ren smag af grape, der dominerer her. Men
balancen er fin, og det er en blød og lækker øl, selvom humlen har lidt bid.
Karakter
4
Ingen kommentarer:
Send en kommentar