Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 12. december 2018

Tid til en øl - Amundsen Super Santa


12. December 2018


” I århundreder har børn sat mælk og småkager ud til Julemanden – i håb om at få et glimt af ham, Men Julemanden hader mælk – han er meget mere til øl. Så denne øl er til ham. Fyldt med vores favorit julekaffe, der hjælper ham med at holde sig vågen på den episke rejse, for at gøre alle børn glade”

Efter en dejlig julekoncert med koret i kirken, kunne jeg slappe af med denne ’Christmas Coffee Stout’ fra norske Amundsen Bryggeri.

Bryggeriet startede i 2011 med en 5 hl brewpuo i Oslo. I 2013 byggede de bryggeriet og er nu Oslos største bryggeri med en anlæg på 45 hl.
De brygger en bred vifte af øl på dåse, med meget farvestrålende etiketter. Det gælder også deres juleøl – ’Super Santa’

Det er en let kaffestout på 4,7%. Brygget på flere forskellige mørke malte og med Magnum og Bramling Cross humle. Selvom den er let i karakteren, har den en stærk og gennemtrængende duft af kaffe og chokolade. Det gør sig også gældende i smagen. Den virker kraftigere end de 4,7%, men det er nordmændene jo gode til.

Karakter 3+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar