Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 1. maj 2013

Tid til en øl - Brewdog Dead Pony Club


1. Maj 2013

I sommervarmen ( når den engang kommer ) kan det være dejligt med en frisk tørstslukker med lav alkoholprocent. Derfor blev jeg interesseret, da jeg så en øl fra Brewdog på 3.8% i vores lokale Brugs. En ”californian pale ale” ved navn ”Dead Pony Club”.

Bryggeriet smører som sædvanlig tykt på i deres beskrivelse af øllet. Det er en ” 21st century low amplitude, high voltage hop hit”. Man sammenligner den med kanoner, motorcykler – ja, alt hvad der kan virke sejt og kraftfuld. ”Drink fast, drink fast, sleep late and rip it down empty streets” -      ” This pale ale is chopped, tuned and ready to roll”. Man forsøger virkelig at give det indtryk at man lever liver farligt i overhalingsbanen, hvis man drikker denne øl. Men sandheden er at det er en tynd kop te.

Det ville have været godt med en lav-alkohol øl med masser af smag, men nogle tror åbenbart, at det bare kan gøres med at smide en masse humle i.

Det er en smuk øl med en mørkgylden fremtoning. Duften af humle er eksotisk med grape, fresken og mango. ( Simcoe, Citra og NBC ). Bare det dog havde holdt ved. Den er tynd og aggressiv med et kraftigt bid. Men for mig er den alt for tynd og alt for bitter. Der er ingen fornøjelse ved at drikke den – ikke engang en varm sommerdag efter havearbejde. Men måske kan inkarnerede humleelskere få noget ud af den.

Karakter 1+

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar