Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

lørdag den 24. december 2011

Ny ølblog på Blogger

Jeg har i mange år skrevet om øl på TV2 blog, men nu lukkes den og derfor har jeg flyttet her til Blogger. Her har jeg fulgt med i andre ølbloggeres indlæg, og her er der måske muligheder for at lave nogle arkiver, hvor man kan søge på de forskellige bryggerier og øltyper.
Jeg har indtil videre skrevet om 983 øl, ( det var lidt ærgeligt, at jeg ikke nåede 1000 på TV2-blog ) og tanken er med tiden at føre disse indlæg her ind på bloggen, så man kan finde alle indlæg om f.eks Fuller's samlet på ét sted. Forhåbentlig kan jeg finde ud af det.
Der vil sikkert komme mange indlæg af gange, når disse gamle anmeldelser skal sættes ind, men jeg vil naturligvis også fortsætte med at anmelde nye, spændende øl i 2012.
Det tager nok lidt tid, inden jeg har helt styr på alle mulighederne, men jeg glæder mig til at komme rigitgt igang her efter jul.
Må jeg ønske alle øl-elskere - ja, såmænd også alle andre - en rigtig glædelig jul!
Og husk - at til andestegen og flæskestegen drikker vi naturligvis juleøl.

1 kommentar:

  1. Hej Steen,

    Hvor er det ærgeligt at du ikke nåede 1000 øl. Men jeg glæder mig til at følge med i dine eskapader her på blogspot i stedet. Jeg har selv startet en øl-blog for et par måneder siden. Nogle gode råd til folk man bør følge?

    Mvh
    Kasper Wendelboe
    humulusblog.blogspot.com

    SvarSlet