Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

lørdag den 10. december 2011

Tid til en øl - Willemoes Jul 2011


10. December 2011

I dag har vi været til jysk/fynsk mesterskab i dans. Det lyder fint, og vi havde egentlig heller ikke anset det for noget, vi skulle med til, men et andet par skulle med og overtalte os til at deltage. Det andet par sprang så fra, men vi tog alligevel af sted. Til den slags turneringer er man delt i 2 kategorier – Sportsdansere ( dem der virkelig kan danse ) og talent ( os andre der gør det mest for sjov ). Vi stillede op i Pardans-talent, og der var kun 3 par meldt til, så vi var sikre på bronze. Men sandelig om ikke vi fik en 2. plads, så vi var glade. Det skal nævnes at det er ikke for placeringens skyld vi er med, men fordi vi synes det er fantastisk sjovt. Vi blev og så sportsdanserne også, og der er rigtig meget for os at lære endnu. De er meget dygtige.

Her til aften så vi ”Voice” på TV2, og jeg må sige, vi var lidt utilfredse. Der var ingen der valgte de 3 bedste stemmer, og vi fik faktisk den tanke, at man fra programmets side ikke vil have for dygtige stemmer, for så er der ikke noget at arbejde med. Jeg synes det er påfaldende, at det skete 3 gange på en aften.

Efter vores præstation i dans, var det på tid at nyde en god juleøl, og på hylden stod ”Willemoes Jul 2011”, der har vundet flere smagninger i år. Vestfyn har tidligere vundet ”året ølvalg” med deres juleøl i Willemoes serien, og sender en ny opskrift på markedet hvert år. Sidste år var det en belgisk inspireret øl, og i år er det en ”american barley wine” på 10,0%

Etiketten ligner sig selv – med en lille beskrivelse af hvem Willemoes egentlig er, men ellers er der ingen oplysninger – jo, bygmalt,  humle og overgær + kuldioxid.

Det er en mørk, brunlig øl med et rødligt skær. Aromaen beskrives på hjemmesiden som ”lime, grape og tropisk frugt”, men det er noget andet jeg fornemmer. Det er en dejlig duft, hvor blomme og alkohol springer i næsen med det samme. Derudover dukker der abrikos og en anelse valnød op senere. Den har en god fyldig krop. Smagen er præget af mørk frugt, alkohol og en smule humle.

Karakter 4                                                                                                                   

Selvom jeg ikke har ment at Willemoes har været blandt de allerbedste øl de sidste år, må jeg alligevel indrømme, at det altid er en høj kvalitet, der præger denne serie. Det er det også med denne ”Jul 2011 ”


Ingen kommentarer:

Send en kommentar