Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 24. oktober 2013

Tid til en øl - Skovlyst Tripel Blonde


24. Oktober 2013

I dag fik vi virkelig danse igennem i vores dansetime, hvor vi nåede alle 10 danse, Det gav sved på panden, men det var dejligt at knokle løs. Og så har man jo sandelig fortjent en øl bagefter.

Forleden så jeg i Bilka et par øl fra Skovlyst på tilbud, Jeg har ikke smagt dem begge, men det kan i hvert fald klart anbefales at investere i en ”Tripel Blonde”.

Det lyder som en belgisk inspiration og det er da også det, der står på etiketten – ”belgisk ale”. Brygget på vand, bygmalt, hvedemalt, sukker,  humle, gær, appelsinskal og koriander. En alkoholprocent på 8,3% giver den betegnelsen ”kraftkarl”, hvilket ikke helt er en autoriseret betegnelse. På etiketten ser vi denne gang en belgisk munk, der har forvildet sig ud i Hareskovens smukke omgivelser. Han har vist nydt mange krus skummende øl.

Det er en smuk øl af flydende rødguld med bobler og tyndt, hvidt skum. Utrolig indbydende duft  af alt hvad der er belgisk – appelsin, koriander, krydderi og belgisk gær. God fyldig krop. Dejlig sødmefyldt smag med masser af moden, let gæret frugt – blomme og rosin. Den er Skovlyst sluppen ualmindeligt pænt fra

Karakter 5


Ingen kommentarer:

Send en kommentar