Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 15. juli 2014

Tid til en øl - Ørbæk IPA


15. Juli 2014

Lørdag havde vi sidste forestilling på vores musical, og vejret var stadig med os. En god afslutning på stykket. Vi har fået utroligt meget ros for kulisser, kostumer  - og for vores tempo og fremførelse af hele stykket. Det er bare fedt.

Straks efter begyndte vi nedrivningen. Det er lidt sørgeligt, men nødvendigt, og det betyder, at vi vænner os til, at det er slut. Klokken 9 stoppede vi og holdt en afslutningsfest.

Næste dag fortsatte vi med at pille musikhus og scene fra hinanden. I styrtende regn, det kun tog til i løbet af dagen. Trucken kørte fast, og til sidst kunne vi ikke få køretøjer ind på pladsen, der var forvandlet til en mindre sø. Så vi mangler stadig det sidste.

Jeg var gennemblødt gennem regntøj, fleecetrøje og t-shirt, og da jeg kom hjem, trængte jeg til en øl til aftensmaden. Det blev ”IPA” fra Ørbæk.

Det er en uklar, orange øl med kraftigt, hvidt skum. Alkoholprocent på 5,0%. Man mødes af en dejlig duft af mango og grape. Den er frisk og har et godt, skarpt bid. Frugtig smag, der ender i en pæn bitterhed, hvor noten af grape dominerer.

Karakter 4


Ingen kommentarer:

Send en kommentar