Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 3. juli 2013

Tid til en øl - Innis & Gunn Scottish Pale Ale


3. Juli 2013

I dag skulle vi have haft generalprøve på vores stykke, men regnen silede stille ned og gjorde scenegulvet vådt og farligt. Vi  var derfor nødt til at aflyse, men vi kan også stykket så godt at det ikke betyder så meget – men alligevel. Heldigvis ser det ud til at de kommende dage bliver med fint vejr. Da vi var klædt om til hverdagstøj igen og havde fået en kop kaffe og en kage, holdt regnen op, men vi kørte hjem og så kunne jeg i fred og ro åbne en Innis & Gunn til vores sushi.

”Scottish Pale Ale” er endnu en ”oak aged beer” – denne gang tilsat mere humle. Det er ikke en vanlig pale ale, men en strong ale på 7,0%. Brygget med pale ale– og münchener malt, og tre humletyper -  Super Styrian, East Kent Goldings og Styrian Golding. Det skulle give en ”vidundelig sprudlende humlekarakter”.

Det er endnu en flot, gylden øl fra bryggeriet. Kraftigt hvidt skum, der dog svinder meget hurtigt til absolut intet. Man mødes af en duft af egetræ og vanilje. Den har en god fylde med en sjov brusende slutning. Smag af karamelmalt og vanilje. Faktisk er disse øl fra Innis & Gunn ikke så varierede i udtrykket. Denne ligner originalen en hel del, men man kan måske ane en lidt skarpere note, selvom ”humlekarakter” nok er at tage munden lidt for fuld.

Men det fungerer jo meget godt, så…

Karakter 4

I morgen har vi premiere på ”Oliver” på Hals Skanse. Det bliver kanon.

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar