Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 27. maj 2021

Tid til en øl - Stone Neverending Haze


 27. Maj 2021

Stone Brewing fra Californien har altid hørt til blandt mine favoritter - i hvert fald i IPA-afdelingen, fordi jeg synes, de er gode til at balancere deres øl, og få malt og humle til at passe sammen. Selv deres Session IPA er aldeles drikkelig. Derfor var jeg også nogenlunde tryg ved at åbne for deres 'Neverending Haze IPA' der kun er på 4,0%. Det er vel en slags Session NEIPA.

Jeg synes ofte, der er for lidt smag i disse lettere IPA'er i forhold til bitterheden. Dåsens etiket giver mindelser om hippie-tiden - både hvad angår skrift og farvevalg. Chill out, feeling groovy - det her er til afslapning - uden bekymringer -på en varm sommerdag.

Så det var heldigt nok at dagen sluttede med solskin, og sikken flot farve øllet har. Det passer jo til etiketten.

Det er en orange, uklar øl med groft, hvidt skum bestående af store bobler. Der er duft af appelsin og lime. Øllet føles frisk og meget levende. Der er brugt Citra og Mosaic humle og bitterheden ligger på 35 IBU. Smagen er let sødlig af appelsin og skarp af lime og stjernefrugt. Der er en fin bitterhed i en pænt lang eftersmag. Og igen balancerer det godt.

Karakter 4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar