Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

fredag den 28. maj 2021

Tid til en øl - Sierra Nevada Fantastic Haze


 28. Maj 2021

Jeg bliver i samme genre som i går og så dog slet ikke. Der er stadig tale om en tåget IPA, men der holder ligheden også op.

'Fantastic Haze' fra Sierra Nevada er en Imperial IPA ( IIPA ) på 9,0% og den alkoholprocent giver et ganske andet udtryk. Ikke nødvendigvis bedre, selvom jeg ofte synes det. Etiketten signalerer det samme som i går - afslappet hippieliv i Californien.

Farven matcher dåsen ret godt. En smuk orange kulør med en smule dis. Duften er kraftig, men ikke så entydig som i går, selvom der også her er antydning af appelsin. Den højere alkoholprocent giver en mere fyldig øl med masser af smag. Den er let eksotisk, men igen ikke påtrængende i sine smagsnoter. Bitterheden er ikke så høj, som man ofte ser i med kraftige IPA'er, men det er måske for at lægge sig lidt i retning af NEIPA. Den er kun på 40 IBU og der er brugt Chinook, Azacca, Amarillo, Idaho 7 og Strata. God afslutning med både smag og bitterhed. Jeg kan lide fylden og den kraftigere smag, men indtrykket er alligevel en smule anonymt.

Karakter 4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar