Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 25. maj 2010

Tid til en øl - Sølvbryllup / Carl's Ale

25. Maj 2010

Vi blev vækket med morgensang og basunklang, for i dag har vi været gift i 25 år. Det var festligt. Udenfor stod 55 glade mennesker og sang, og vejret holdt sig heldigvis, på trods af de dystre udsigter i går. Vi havde klædt os lidt ud i natskjorte og nathue, kyse og morgenkåbe, men på billedet har vi nu taget lidt pænere tøj på. Det var dejligt med gæster og vi har fået mange flotte buketter og gaver i dagens løb.

Den fine æresport har børn og svigerbørn, familie og venner lavet ved fælles hjælp, og vores yngste datter har tegnet skiltet.

Da alle var gået igen, var det tid at rydde op, og her hjalp vores datter og svigersøn fint til med at køre borde og stole tilbage på plads.
Så vi var blevet lidt sultne og trængte til lidt at spise. Der var 2 øl tilbage fra æresportbygningen ( vi havde sat kaffe og øl ud i carporten ), så dem tog vi til frokosten. Det var Carl’s Ale fra Carlsberg.
Det er en overgæret øl, brygget med pilsner-, hvede-, krystal- og alemalt, hvilket giver den ravagtige farve. Skummet er lyst, en smule offwhite og der er mange små bobler. Duften er en anelse parfumeret/frugtagtig. Øllet føles meget livligt. Bryggeriet siger selv – almindeligt kulsyre indhold – og procenten er også almindelig for danske øl – 4,6%. Der er - så vidt jeg har forstået – benyttet Fuggles, East Kent Goldings og amerikansk Cascadehumle i øllet, men humlesmagen er ikke særlig amerikansk præget. Der er en lidt syrlig smag, der afløses af en fin bitterhed, der bliver hængende.
Karakter3
Resten af dagen slapper vi lidt af, så får vi nogle gæster til aften. Festen holder vi i weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar