Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 21. november 2013

Tid til en øl - Mort Subite Framboise


21. November 2013

Her til aftenen hamrede jeg i mørket min tå ind i et cykelstativ, hvor efter jeg gik på næsen ned i samme, mens jeg klamrede mig til min guitar. Der skete heldigvis ikke noget med guitaren, men jeg slog hul på knæet og mine knoer, hamrede kæben ned i stativet og den hæver noget op, men heldigvis dækker skægget det meste. Værst er det med min tå, der er temmelig øm, men forhåbentlig ikke forstuvet. I morgen skal jeg i forvejen have noget massage, og nu bliver det nok ekstra tiltrængt. Lad os snart få noget lys i verden igen.

Ellers går dagene med min kones fødselsdag. I lørdags holdt vi en fest og på lørdag en anden. Og i går på selve fødselsdagen kom hendes kolleger til kaffe.

Heldigvis havde de ikke spist alle lagkagerne, så der kunne blive et stykke til den forslåede mand. Hindbær lagkage på chokoladebund med lakridsdrys på toppen. Det var da lige lejligheden til at åbne en hindbærøl fra skabet. – Mort Subite Framboise.

Det er en spontangæret øl – en lambik tilsat hindbær og hyldebær. Den er på 4,3% og flasken er kun på 25 cl. Det er en rød, let sløret øl med meget dovne bobler. Skummet er hvidt og luftigt og sætter sig smukt i ringe på glasset.. Der er en fin duft af hindbær og rabarber. Den er frisk og skarp og bruser lidt op i munden. Fin syrlig smag, der matcher hindbærerne, så den ikke forfalder til rød sodavand.

Karakter 4


2 kommentarer: