Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 22. december 2020

Tid til en øl - Wild Weather Ales Christmas, Christmas, Christmas


 22. December 2020

’Christmas, Christmas, Christmas’ – Det kan ikke siges for tit her ind under jul. Vi kunne dog godt tænke os lidt mere vildt vintervejr med sne og høj himmel. Og det burde Wild Weather Ales da kunne sørge for.

Wild Weather Ales ligger i Silchester i nærheden af Reading vest for London. Det blev grundlagt i efteråret 2012. Her i år har de sendt en juleøl på markedet – ’Christmas, Christmas, Christmas’.

Det er en brown ale på 6,0%. Den har en fin mørkebrun farve – skummet er beige eller let lysebrunt. Der er en duft af mørk chokolade og nødder. Det er meget blød, nærmest lidt fad – ligner i høj grad den typiske engleske tradition med cask ale. Også nød og chokolade i smagen – lidt humle og afsluttende med et lille gensyn med chokoladen.

Karakter 3+

I disse tider er Danmark jo lukket ned igen og de lokale restauranter og barer må klare sig med take-away. Også Basement Beer Bar her i Aalborg, der sælger ud af deres øl. Man kan bestille øl fra tavlen på en 44 cl dåse, så man alligevel kan støtte BBB og smage deres spændende juleøl. Og der er nogle specialiteter imellem dem, jeg har købt. Mere om det senere. Man kan se udvalget på deres Facebook side, og der kan man også bestille. Derfor er det ikke den rigtige etiket på dåsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar