Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 30. november 2017

Tid til en øl - Rodenbach Classic


30. November 2017

Det kan godt være, at den almindelige supermarkedsøl på Tenerife ikke er den store oplevelse, men der er også andre muligheder for øl i Playa de Americas. Tæt på strandpromenaden ligger den belgiske ølbar ”Manneke Pis”.

Den er shinet lidt op siden første gang vi var der. Der er kommet ny ejer, men øllet er stadig godt belgiske udvalg – serveret i de rigtige glas. Der kører belgisk tv – både sport og nyheder.
To af vores gode venner var også på ferie på Tenerife og vi aftalte at mødes på ”Manneke Pis”. Det blev i løbet af ugen til flere besøg.


Den første gang kom vi lidt før de andre og tyvstartede med snagria og en øl, inden de andre ankom. jeg valgte en ”Rodenbach Classic”


Jeg kender deres ”Grand Cru” herhjemme fra, og var måske lidt forbeholden for denne mere ordinære udgave, men det skulle jeg ikke være.

Den står flot mahognyfarvet i glasset. Duften er behagelig syrlig med antydning af æbleeddike. Frisk og let snerpende i munden. Alkoholprocenten er på 5,2%. Der er en god balance mellem søde bærnoter og syrligere indtryk, der giver runder smagsoplevelsen af. Jeg var positivt overrasket og synes umiddelbart den levede op til storebror. Måske var indtrykkene mindre, men balancen var mindst lige så god.

Karakter 4

I løbet af ugen blev det også til ”Tripel Karmeliet” – ”Judas” – ”McChouffe” – ”Kwak” og ”Kasteel Donker”. Så kunne man godt overleve kanarisk pilsnerøl til maden.

Det skal lige nævnes, at lyset på toilettet er forsynet med en bevæglesessensor, hvilket er uheldigt, når man står stille og prøver at ramme kummen. Så går lyset pludselig ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar