Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

søndag den 11. maj 2014

Tid til en øl - Raasted Bukkejagt


11. Maj 2014

Raasted Bryghus ved Randers var et af de fremtrædende mærker, da jeg startede min ølinteresse i 2006. Vi havde deres IPA med til vores første ølsmagning. Det var Martin Jensen, der drev bryggeriet på det tidspunkt, men det blev opkøbt af Randers Bryghus i 2011 og Martin er nu ansat ved Indslev.

Hvordan det forholder sig nu er jeg lidt usikker på. Om det stadig er Randers Bryghus, der brygger øllet eller om Raasted igen er uafhængigt. Deres hjemmeside er på latin, og det er for lang tid siden, jeg havde det i 2. real. Det er formentlig heller ikke meningen, men nogen har moret sig med det. Måske er det endda rigtigt, det der står.

Men Raasted Bryghus har udsendt ”Bukkejagt”. En undergæret  dunkel  på 4,6%. Mørkebrun med kraftigt, groft skum, der antager en farve som cafe latte. Duften er præget af malt og brød, og det samme gælder smagen – med en antydning af nødder. Det er absolut en drikkelig øl, men ikke en øl, der sætter uudslettelige spor.

Karakter 3


2 kommentarer:

  1. Der står ikke noget på latin på den her side i hvert fald (ærgerligt, nu havde jeg lige glædet mig). http://www.randersbryghus.dk/Raasted%20Bryghus.html

    Men mon ikke bare, det er mumleteksten, der stod der, da du klikkede derind?
    http://da.wikipedia.org/wiki/Mumletekst

    SvarSlet
  2. Det er ikke på den side. Der står ikke noget om "Bukkejagt", så jeg gik ind på www.raasted-bryghus.dk. Der står det meste på italiensk eller latin

    SvarSlet