Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

mandag den 29. august 2022

Tid til en øl - Kwak Blonde




 29. August 2022

Da vi nu var havnet i Luxemborg, ville vi se lidt på naturen der, og fandt en god vandretur lidt nordpå i Berdorf. Her går turen først hen over lidt kedelige marker, men pludselig er man i en spændende kløft med huler og grotter, så alt i alt var det måske en bedre tur, end hvis vi var nået til Vosgeserne som planlagt.

Vel tilbage på campingpladsen gik vi til det lokale supermarked efter aftensmad. Her havde de også en stort udvalg af belgisk øl - bla en 'Kwak Blonde', som jeg ikke kendte. Den tog jeg med og var besluttet på næste dag at købe et udvalg øl med hjem i Danmark.



Udover 'Kwak Blonde' var der også en 'Kwak Amber' og 'Kwak Rouge'. Så vidt jeg kan forstå er 'Kwak Amber' vist den originale, men jeg er ikke sikker, for jeg har ikke smagt den. Vi fik ikke handlet næste dag, da det var en katolsk helligdag, og alle butikker var lukket.

Jeg havde kun et plastik campingkrus, så det med farven er ikke helt optimalt, men den er dog lys.



Det er en lys øl på 7,4%. Bitterheden er 20 IBU og det er Styrian Golding, Cascade og Simcoe, der giver en frisk frugtagtig aroma. Den er forfriskende en varm sommeraften - og det var det - og nem at drikke.Smagen er dog stadig umiskendlig belgisk, sikkert fordi det er samme gærtype. Man er ikke i tvivl om at det er en Kwak, selvom det er lysere og lettere i smagen.

Karakter 4+



Ingen kommentarer:

Send en kommentar