Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 11. september 2014

Tid til en øl - Dark Horse Too Cream Stout


11. September 2014

Dark Horse Brewing Co. har en serie spændende stouts, der skal hjælpe os gennem vinteren. Den første – ”One Oatmeal Stout” – kommer i oktober og derefter udsender de en hver måned indtil februar hvor en af mine absolutte favoritter dukker op – ”Plead the 5th”. Desværre kommer de noget senere på markedet herhjemme, så de sjældent passer til vinteren, og det er langt tid siden at ”Plead the 5th” har været fremme.

Men de andre kan fås i perioder hos Vinspecialisten i Aalborg, og der fik jeg denne ”Too Cream Stout”, der altså udkommer i USA i november. Jeg har skrevet om ”Tres Blueberry Stout” og ”Fore Smoked Stout” tidligere.

”Too Creamy Stout” er brygget med laktose, hvilket vist skulle give den en blød og behagelig tekstur. Derfor blev jeg lidt overrasket, for jeg synes den er en smule skarp og aggressiv i munden. Den er kulsort – med rødbrunt skum, der svinder hurtigt. Duft af ristet malt og mælkechokolade. Det er nok her laktosen spiller ind. God smag med ristede noter og chokolade, samt en pæn afsluttende humlebitterhed.

Karakter 4

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar