Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 3. juni 2015

Tid til en øl - Crew Republic Detox


3. Juni 2015 

Måske har man mange opgaver foran sig – måske har man allerede fået lidt for meget at drikke. I så fald kan man godt trænge til en lav-alkohol øl, for at holde hovedet klart eller få udrenset de værste giftstoffer. Der kan være brugt for en ”Detox”. Men så kommer man jo til at savne sit daglige humletilskud, og her kommer denne ”session IPA” fra tyske Crew Republic ind i billedet. Den er nemlig kun på 3,4%, men med et pænt humleindhold, så man får behovet dækket ind selv om man er på ”Detox”.

Det er Hallertau Comet og Galaxy fra Australien, der giver os dette nødvendige tilskud. Bitterheden når op på 32 IBU, og det er nok til at give enhver kraft og mod tilbage, hvis man skulle være blevet lidt mat.

Det er en uklar, gylden øl med pænt hvidt skum. Den har en let, frugtig duft af humle. Selvom den er let i munden, virker den ikke tynd. Smagen er frisk og afbalanceret og humlen virker behagelig afdæmpet. Det er ikke en kraftig øl, men faktisk en af de bedre lav-alkohol øl, jeg har smagt – især fordi bitterheden ikke er overdrevet.

Karakter 3

Kapsel og halsetiket viser et par sprøjter og en humlekogle. Så er man klar til et skud humle.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar