Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 17. juni 2015

Tid til en øl - Thisted Seattle


17. Juni 2015

Så er sæsonens sidste koncert overstået. Det gik fint og med en lille, hyggelig sammenkomst for lærerne bagefter - Ost og vin/øl. Det var en Carlsberg Pilsner, og selvom det var fint nok, åbnede jeg alligevel en anden øl til min rigtige aftensmad.

Thisted har lavet en amerikansk inspireret serie med tre øl – ”Monterey”, ”Boston” og ”Seattle”. Jeg har tidligere skrevet om ”Monterey”, men fik vist aldrig skrevet om ”Boston”.

”Seattle” er en ”american coffee stout”, fordi Seattle er kendt for både øl og kaffe. Det er sydamerikansk kaffe, der er tilsat. Humletypen er Northern Brewer, men der er ikke tale om en kraftigt humlet øl.

”Seattle” er en sort øl på 6,55. Den har et kraftigt, lysebrun skum, og man mødes med en behagelig duft af ristet malt og kaffe. Den fylder godt i munden og har en smag af sødlig malt og mild kaffe – og et lille lakridsstrejf til slut. Bitterheden er ikke fremtrædende. Det er en behagelig øl, der minder en del om ”Limfjordsporteren”, men den er ikke slet så aggressiv.

Karakter 4+


Hvis man har lyst, kan man få mulighed for at smage alle tre øl i serien, når der er ”Amerikanske Dage” i Aalborg d. 26-27 juni. Her vil Tom Christensen o.a bemande en ølhytte på C. W Obels Plads, hvor øllene bliver præsenteret. Det er absolut et besøg værd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar