Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

fredag den 10. februar 2017

Tid til en øl - J-Craft Kyoto Fushimi10. Februar 2017

Hvis man ikke altid er indstillet på at kunne rende ind i en øl, og derfor har en oplukker i sit nøgleknippe, så vil man glæde sig over kapslen på ”Kyoto Fushimi” fra det japanske brand J-Craft.  

Fushimi-Ku er en bydel i Kyoto og er især kendt for templet ”Fushimi Inari”, som min datter har sendt billeder fra.


På kapslen står der ”Kizakura” der er et gammelt sakebryggeri fra 1791. Det er deres logo, der pryder kapslen, men hvad de ellers har med øllet at gøre, ved jeg endnu ikke.


”J-Craft” er japansk håndværk, der sælges ud af landet. Det er keramik og glas, guitarer og knive og meget andet – og altså øl, der er lavet i samarbejde med flere forskellige bryggerier.
Den første øl var lavet i samarbejde med Ginka Kogen, der er specialiseret i weissbier og denne gang er det altså Kizakura, der laver sake og ligger i bydelen Fushimi-Ku. 


”Kyoto Fushima” er en red ale på 7,0% - med næsten samme farve som det berømte tempel. Den står flot klar i glasset – toppet af hvidt skum.. En frugtig duft med noter af bær. Den er frisk og livlig i munden og det frugtige kendetegner også smagen, hvor der også til sidst kommet et strejf af sød karamel.

Karakter 4Ingen kommentarer:

Send en kommentar