Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 5. december 2017

Tid til en øl - Tiny Rebel You Snows It

 5. December 2017

I 2011 bryggede de to svogre Bradley Cummings og Gareth Williams øl til husbehov i garagen i Newport, Wales. Cummings havde lært at brygge af sin bedstefar og nu ville de to mænd gerne udvide til et rigtigt bryggeri. De havde lidt svært ved at finde et navn til bryggeriet, men  til sidst indså de at de var ”små” og de var i et opgør med de store etablerede bryggerier, så de var jo også ”rebeller” og derfor tog de navnet ”Tiny Rebels”. 

De åbnede i 2012 med to ansatte ( dem selv ) og to øl ”FUBAR” og ”Urban IPA”. Den første blev året efter en større sag i det svenske retssystem, da etiketten forstiller den lille maskot siddende på en håndgranat. Det må man ikke i Sverige. 

I 2013 havde de 20 ansatte – i 2014 var de 34, så udviklingen gik hurtigt. I 2015 vandt de Champion Beer Of Britain med deres ”CWTCH”. De var de første walisiske bryggeri til at vinde titlen. De har åbnet 3 pubs og her i 2017 er de 110 ansatte og sælger deres øl i 35 lande.

”You snows it” er deres juleøl. Det er en ”super pale christmas ale”. Den er brygget med ”super pale malt” – så lys som den første sne. Og humlet til 50 IBU – så sprød som luften julemorgen.
Det er en dejlig, letdrikkelig øl med en fin smag og en forfriskende bitterhed.

Karakter 4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar