Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 9. maj 2023

Tid til en øl - Garage Beer Gold Flakes


9. Maj 2023

Hos Ølsmageren på Gjøl bliver man præsenteret for alle de nye europæiske bryggerier. Der er mange nye europæiske bryggerier, der sender deres amerikansk-inspirerede øl på markedet i en lind strøm. Det gælder både fra lande, der ikke tidligere har været store på ølmarkedet - og engelske og tyske mikrobryggerier. Derfor kan man altid på Gjøl få nye øl fra spændende steder.

Spanien er ved at komme godt med i ølverdenen. Jeg har smagt mange spanske øl, dog mest fra de traditionelle bryggerier, men har da også stiftet bekendtskab med mange nye.

Garage Beer fra Barcelona er dog et nyt bryggeri for mig. Det åbnede som Brewpub i 2015 og i 2017 fik de deres hovedbryggeri i gang. Brewpubben fungerer nu som brett-bryggeri - altså sour ales. De har 2 pubs i Barcelona.

'Gold Flakes' er ikke mere på lager. Udskiftningen af øl er hurtig for mange af de nye bryggerier.

Det er/var en DIPA på 8,0%, og den er prydet med gyldne guitarer, hvilket jo passer godt til mig, da jeg har levet af at spille guitar hele livet. Det er en NEIPA - den er uklar, solgul og med en inciterende duft af frugt - især ananas.. Dejlig behagelig bitterhed - der er humlet med Citra og Galaxy. En glimrende tørstslukker, hvis man er til det sødlige, eksotiske udtryk.

Karakter 4+


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar