Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

mandag den 16. marts 2015

Tid til en øl - Knock Knock Ned’s IPA


16. Marts 2015
Forleden var jeg med en kammerat i byen for at finde øl til en smagning, og efter endt dont, gik vi på John Bull for at nyde øl. Man kan blive tørstig af at se de mange flasker på hyldene.

Det blev til en IPA fra det lidt sære irske bryghus McGargles. Ved et møde i Ølentusiasterne var den blevet omtalt som god, så den måtte vi prøve.

Jeg skrev tidligere om den sære familie, der bebor den lille ø og brygger øl, men bryggeriet ligger i Kilcock, hvor der allerede i det sevende årh. var et kloster, der bryggede øl. De helbredende kilder i byen har givet vand til fem bryggerier og to destillerier. McGargles bryggeri stammer tilbage fra 1595 og har fået sit vand fra den ”Grønne Brønd”, der er lige så gammel som byen selv.

Knock Knock Ned er en gammel sørøverkaptajn, der har rejst på langfart, og derfor har han haft forkærlighed for godt humlet øl, der kunne holde sig på rejsen. Så han brygger stadig ”Knock Knock Ned’s India Pale Ale” på 5,3%. Tre typer malt og Cascade, Hallertau og Target giver smag til øllet.
Den har en overraskende sukkersød indledning, som man vænner sig til efterhånden, men som er lidt speciel. Derefter dukker en god blomsteragtig humle frem, der giver en god bitter afslutning på smagen.

Karakter 3+

Dette var øl nr. 2200.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar