Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

mandag den 2. marts 2015

Tid til en øl - Broeder Espresso Double Espresso


2. Marts 2015

I går fik svigermor endelig sit rækkehus solgt. Det har stået tomt længe, siden hun flyttede på plejehjem, men med nogle få møbler tilbage for at lave det mere beboeligt, når der var fremvisning.
Men i går skulle det ryddes, og vi kørte afsted med en kassevogn for at hente sofaer og bord og gøre den sidste rengøring. Og sikke et møgvejr at køre i.

Så da vi kom hjem og havde fået sofaerne på plads, trængte jeg til en god øl, og valgte en belgisk kaffestout fra skabet.

”Broeder Jacob Double Espresso” er en mørk belgisk øl på 7,7%. Den er brygget med Java kaffe fra Finca la Pila i Guatemala. Det er en mild og rund kaffe, der giver en god smag.

Sådan en belgisk udgave af en stout minder sjældent om det vi kender fra England og USA. Den har ofte en mere krydret aroma af belgisk gær. Her træder kaffearomaen dog også frem. En god, varmende krop og en yderst behagelig smag af malt, krydderi og en god, mild kaffe.

På etiketten ser man en bedende Broder Jacob, en aftegning af Belgien og melodien Mester Jacob skrevet med noder. ( eller noget af den )


Karakter 4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar