Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 15. april 2014

Tid til en øl - Jyske Bryghuse Bock Bunny


15. April 2014

Påskeharen er jo lige så kendt som påskelammet, men det er nu sjældent den ender på påskebordet. Det gør den med påskebryggen fra De Jyske Bryghuse – ”Bock Bunny”. Der er her jo selvfølgelig tale om et muntert ordspil mellem en ”bock” og ”Bugs Bunny” ( Snurre Snup ) fra de gamle tegnefilm.

Etiketten er fin påskeagtig med grønne og gule farver. En lille hare i guld, sammen med byg og humle. Bryggeriet satser tydeligvis på at eksistere i mange år med påtegnelsen ” since 2012”. Det plejer ellers at være bryggerier med hundrede år på bagen, der skilter med det.

Det er en dunkel bock på 5,5% med en flot farve som mørkt rav eller cognac. Kraftigt skum. Duften er maltet med en let frugtig humlenote. Den føles let og prikker lidt i munden. Smagen indledes med et syrligt/bittert indtryk, der måske stammer fra humlen, Så følger et kortvarigt indslag fra malt og der sluttes af med bitterhed. Ikke helt sammenhængende, og humlebitterhed, der virker lidt sur, bryder jeg mig ikke om. Jeg ved ikke hvad præcist der gør det, men jeg er stødt på det i andre øl også.

Karakter 3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar