Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 5. august 2015

Tid til en øl - Crew Republic Munich Summer.


5. August 2015

Nogle gang bliver man snydt af betegnelser. F.eks begrebet ”sommer” som vi ikke har set meget til i år. Heller ikke i går, hvor der var kraftige regnbyger i det nordjyske. Men da kalenderen stadig hævder det er sommer, åbnede jeg for en ”Munich Summer” fra tyske Crew Republic. Også her kunne man forestille sig noget udfra begrebet ”munich” – undergæret, mørk øl med münchenermalt, men der er tale om en frisk pale ale / golden ale på 4,8%.

”Grille ved Isar, slappe af på Gärtnerplatz, slikke solskin i Den Engelske Have – det er sommer i Müchen”. Og denne øl er brygger for at passe til alle disse ting.

Det er en gylden, klar øl med luftigt, hvidt skum og et væld af små bobler. Den har en frisk og liflig duft af humle blandet med søde bær, og den frisker også, når man drikker den. Selvom den er let og forfriskende, har den også en blødhed over sig I smagen er det mest sødmen fra bærerne der lægges mærke til. Bitterhed og humle trænger ikke frem her. ( IBU 22 ). Som sagt – den passer til at slappe af i solen, og har også smag nok til at gå til sommergrillen.

Karakter 3+


Her til aften blev det ikke til øl, men derimod en tur i Jurassic World med farlige dinosaurer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar