Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 10. november 2020

Tid til en øl - Vocation 15 MIle Round Trip


 10. November 2020

Forleden havde vi gæster, og fik åbnet for et par øl i løbet af aftenen. Vi lagde ud med en DIPA fra Vocation Brewery. Det var en af de øl, jeg købte da jeg besøgte Erlings Flaskebutik for nylig.

Vocation Bryggeriet ligger på en bakketop i Hebden Bridge, Yorkshire , og de første blogindlæg tyder på, at første øl kom på markedet i september 2018. Deres mål er at sætte nye standarter for nye øl. De følger ikke trends, men går nye veje. Det er deres ’kald’ ( vocation ).

Det mærkes nu ikke i deres ’15 Mile Round Trip’, der er en DIPA brygget sammen med Sureshot. Her lægger de sig tæt til tidens trend med en uklare IPA. Sureshot Brewery er et nyt projekt af James Campbell, der var medstifter og brygmester på Cloudwater. Han forlod Cloudwater i 2018 og flyttede til Manchester som brygmester på Marple. Sureshot er indtil videre et fantombryggeri.

Tilsammen har de brygget en øl, som man vil rejse 15 miles for at få fat i. Det er som nævnt en DIPA på 8,0%. Den har en varm gul farve og en fin hvid skumtop. Den er uklar med en god aroma af humle. Grape og lidt sødere som appelsin og abrikos. Der er brugt Mosaic, Galaxy og Citra. Den har en god fylde og smagen er præget af humlen med en god bitterhed i eftersmagen

Karakter 4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar