Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

søndag den 25. november 2012

Tid til en øl - Fanø Kunstnerøl nr. 2


25. November 2012

I dag har vi bygget scenen til Skansespillets juleforestilling – Nøddebo Præstegård – som skal opføres i næste uge. Vi har også holdt lydprøver, så nu er vi klar til forestilling. Premieren er på torsdag, hvor der også er et apændende ølarrangement med Peter ( The Master of Hoppets ) i Aalborg. Det går jeg desværre glip af.

Fanø Bryghus har en serie øl, hvor forskellige kunstnere giver et bud på etiketten. Jeg skrev om den første i februar, og nu er turen kommet til nr. 2 ( 3 og 4 er også allerede på hylderne ). Denne gang er etiketten lavet af Margit Enggaard, der er bosat på Fanø. Billedet hedder vist ”Viola Sofia 2011”. Det er holdt i rødgyldne farver og forestiller et landskab med antikker templer og statuer ( så vidt jeg kan se ).

Øllet benævnes ”Smoked Imperial Stout” og er på 10,3%, så det er noget af en basse. Kulsort med mørkebrunt skum, der gløder med et orange skær. Kraftig duft at ristet malt, kaffe og vanilje og naturligvis en snert af røg. God og fyldig og en anelse bedøvende i mundhulen. Smagen er kraftig, men røgsmagen er ikke dominerende. Den samler de andre af chokolade, kaffe og vanilje til en dejlig helhed. Fin afsluttende bitterhed.

Karakter 5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar