Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 29. oktober 2009

Tid til en øl - Costa del Sol / Cruzcampo

29. Oktober 2009
Fredag – den sidste dag på Costa del Sol - skinnede solen fra en skyfri himmel. Vi havde bestemt, at denne dag ville vi bare dase og nyde solen, så vi gik til stranden om formiddagen. Her kunne man leje nogle liggestole. Eftermiddagen var på altanen med en god bog og en øl.
Cruzcampo ejes nu af Heineken, men stammer tilbage fra 1904. Bryggeriet har hovedsæde i Sevilla og brygger på 5 forskellige lokaliteter i Andalusien.
Deres Premium Lager, der bare hedder ”Cruzcampo” er på 4,8%. Det er en meget lys, klar øl,hvor boblerne sætter sig på glasset. Det giver et forfriskende udseende. Duften er neutral. Frisk i munden med en let citrussmag. Der er en kort eftersmag, hvor der dog dukker bitterhed op til allersidst.
Karakter 2+
På denne sidste aften i Spanien gik vi på thai restaurant, hvor vi fik 2 forskllige retter, der var mildt krydret til europæiske smagsløg. Jeg er ikke meget for stærkt krydret mad, men det var heldigvis ikke for stærkt. Til maden fik jeg selvfølgelig en thaibeer – ”Singha” ( 23 aug 09 )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar