Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

tirsdag den 27. oktober 2009

Tid til en øl - Costa del Sol / Mahou Cinco Estrellas

27. Oktober 2009
Øst for Malaga ligger nogle af  Spaniens største grotter. De blev opdaget i 1959 af 2 drenge, der var på flagermusjagt. De fulgte flagermusene ind i en sprække og opdagede en fantastisk verden. For 40.000 år levede cromagnon mennesker i området. Grotten hedder Cueva de Nerja og ligger i byen Nerja. På vej til hulen kommer man forbi en gammel romersk aquaduct.
I grottens største sal findes verdens største drypstenssøjle. Den er 32 m i højden og meget bred. Der er masser af spændende formationer overalt i hulen. Kun 1/3 af området er tilgængeligt for turister.
På vejen tilbage var vi inde i et stort shoppingcenter, hvor vi fik frokost, men ellers ikke fandt noget. Vi gik også lidt rundt i centrum af Fuengirola.

Aftensmaden lavede vi hjemme, og jeg tog hul på en ”Mahou Cinco Estrellas” – Fem Stjerner.
Mahou blev grundlagt i Madrid i 1890 af Casimiro Mahou. I 1969 lanceres Cinco Estrellas som bryggeriets flagskib. I 2000 går bryggeriet sammen med San Miguel og bliver Spaniens største bryggerikoncern.
”Mahou Cinco Estrellas” er en klar pilsnerøl på 5,5% - altså en lidt stærkere type. Der er svage bobler og pænt hvidt skum. Duften er lidt svag og neutral og faktisk ligner den de andre spanske øl meget. Smagen bliver en anelse sur til sidst og eftersmagen er kortvarig.
Karakter 2+
Denne anmeldelse er nr. 400 på bloggen – en lidt tynd øl til det, men ….

Ingen kommentarer:

Send en kommentar