Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 4. april 2024

Tid til en øl - Coolhead Sour Apple Liquorice Chew Bites


4. April 2024

Coolhead er et finsk bryggeri - grundlagt af 2 finner og en brasilianer i 2016. I begyndelsen lå bryggeriet i Tuusula, men i 2020 flyttede det til Viikki, hvor de brugte hele '21 på at gøre stedet klar til ølbrygning. Første bryg fra Viikki kom i 2022.

Her har de også et Taproom, der er åbent alle dage undtagen mandag. Her er 16 haner med eget øl og det er også muligt at få noget at spise.

For lige at rense munden efter den romlagrede Hoppe-øl åbnede vi en dåse grøn syrlig sour ale. den bærer det mundrette navn 'Sour Apple Liquorice Chew Bites'. Der findes også en 'cherry' og en 'Grapefruit' udgave, jeg dog ikke har smagt. Det er en spændende øl på 10,0%. Den er skrigende grøn ( Jeg bliver vist nødt til at lave en farvesmagning engang ). Den har en dejlig syrlig duft af æble og lakrids, og den er både sød og syrlig i munden. Alle var pænt imponerede over den og den faldt også i min smag. Jeg havde smugsmagt den, da Ølsmageren fra Gjøl altid åbner smagsprøver, når han har åbent fredag eftermiddag.

Karakter 4




 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar