25. Januar 2011
I
dag tog jeg på arbejde, selvom min nakke/arm ikke er helt i orden. Man skal jo
prøve om det går. Og her til aften er det lidt hårdt for min arm, der er noget
følelsesløs. Det har også været en lang dag, hvor den normale arbejdstid blev
forlænget med en koncert i talentklassen. Her giver en masse talentfulde unge
deres bud på forskellige musikstykker – både klassiske og rytmiske. Og så giver
vi dem gode råd - mest om deres fremtræden og udtryk på scenen. I næste uge
spiller de så til en offentlig koncert i Kulturskolen. De er alle meget
talentfulde – min egen datter er en af dem, og hun sang 2 sange af Schubert.
Det gik også fint.
Men
der var ikke meget støtte for armen, så den værker lidt.
Hjemkommet
efter sådan en lang dag, er det på sin plads med en god styrkende, mørk øl, og
der fandt jeg en ”Enebær Stout” fra Grauballe i skuret.
Jeg
smagte den for år tilbage på Ølfestivalen i Arhus.
Det
er en sort øl på 6,0% - brygget på bygmalte og hvedemalt, og tilsat enebær og
humle. Skummet er blødt og med store bobler – farven som cafe latte. Bryggeriet
beskriver duften som ”skovbund”, og det er rammende. Her er en mulden note af
jord og blade - og en skarp, men dog sødlig note, som jeg tillægger enebærrene.
Let og frisk i munden. En sødlig note af bær og nedfaldne blade indleder smagen,
der går over i en mere bitter humlesmag ( 33 IBU ), hvor sødmen på forunderlig
vis dukker op igen.
Karakter
4
Ingen kommentarer:
Send en kommentar