Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 26. december 2012

Tid til en øl - Refsvindinge Half & Half


26. December 2012

Her til frokost var gæsterne taget hjem, men vi fik lidt rester fra de foregående dage. Vores børn var kommet på besøg, for vi ville tage på plejehjemmet og synge nogle christmas-carols for min mor. Men hun er i dag blevet indlagt på Hjørring Sygehus med lungebetændelse. Hun havde en dejlig juleaften hos os, men hun hostede en del og trak vejret med besvær. Der har før jul været en læge for at se på hende og hun er under behandling, men den virker åbenbart ikke. Måske har det alligevel været hårdt med julebesøg, selvom det også var hyggeligt.

Men til frokost åbnede jeg endnu en juleøl fra Refsvindinge. De har jo adskillige på repetoiret i år. Denne er en ”Half & Half” – halv ”Julehyg” og halv ”Jacobs Jul”. Lagret i 10 mdr.

Det er en kobberfarvet øl på 7,2%. Der er stort set intet skum og heller ingen bobler. Jo, der sidder nogle dovne nogen på glassets sider. En blandet aroma af blomme, rugbrød og alkohol. Der er tilsat CO2,  men det har ingen effekt. Øllet er dovent, men det virker blødt og behageligt. Smag af blomme og sød frugt, men med en god bitterhed i afslutningen.

Karakter 3+


Ingen kommentarer:

Send en kommentar