Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

søndag den 9. september 2012

Tid til en øl - Rochefort 6


9. September 2012

I dag flyttede min yngste datter hjemmefra. Hun har fået en dejlig 2-værelses lejlighed midt i Aalborg, hvor kæresten også flytter ind til oktober. Vi flyttede i fredags, men vi skulle også lige have samlet et stort klædeskab fra Ikea. Det blev vi først færdige med i dag. Og nu er hun flyttet og glæder sig til en ny tilværelse. Til lykke med det.

Jeg vil lige nævne at flyttebajeren i fredags var Fuller’s ”London Pride”, som kan fås til 10 kr ( 33 cl) i Netto.

Mens vi samlede skab brugte vi en trappestige og jeg har åbenbart snakket meget om den, for min kone sagde – med henblik på lydsammenhængen – at jeg da vist skulle have en trappistøl, når vi kom hjem, og sådan blev det.
 

Forleden – jeg tror det var i april til min fødselsdag – fik jeg en dejlig gavepakke med de 3 trappistøl fra Rochefort. Jeg har smagt alle tidligere, men det gør sandelig ikke noget med den slags øl. Jeg åbnede flasken med den røde kapsel – Nr. 6.

Det er en dejlig mørk øl med rødligt skær. Alkoholprocenten er 7,5% - altså højere end 6 ( jeg er ikke helt klar over hvor 6-tallet stammer fra ). Det er en dubbel, og en fremragende udgave af typen. Man mødes af en kompleks aroma, hvor den fine Rochefortgær udfordrer ens sanser. Her er duft af mørke frugter i skønsom blanding. Selv med denne lettere udgave af Rochefort glæder man sig allerede inden man tager den første tår. Og derfra bliver det bare bedre. En fin øl til en ”lille” festdag.

Karakter 5

Til lykke med lejligheden og held og lykke med dit nye voksenliv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar