Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

onsdag den 6. oktober 2010

Tid til en øl - Fødselsdagsfest


6. Oktober 2010

Det er tiden for fødselsdage. I går blev pilsneren 168 år og i dag blev min yngste datter 18 år. Hun fejrede det forleden weekend med venner fra gymnasiet og fra efterskolen, og vi holder såmænd senere en fest for familien. I dag var almindelig skoledag, men vi fik noget godt at spise til aften. Hendes storesøster med kæreste kom på besøg og vi hentede mad på ”Australian Barbeque” i Aalborg. Der var kylling, roastbeef, spareribs og kænguru ( Skippy meal ). Kængurukødet smagte udmærket og vi blev mætte. Til dessert – isruller.

Jeg havde i dagens anledning fundet en ”Fødselsdagsfest” hos bryggeriet Horn Beer i Kirke Hyllinge. Det er en pale ale på 6,5% - brygget til Ølentusiasternes 10 års jubilæum, hvor den blev nr. 3 i konkurrencen. Etiketten viser en lagkage med 10 lys i.

Det er en rødgylden øl med farve som rav og et kraftigt skumlag. Duften er en anelse skarp af humle. Der er benyttet 3 forskellige slags, men man vil ikke komme nærmere ind på hvilke. Den virker ikke udpræget amerikansk. Det er masser af bobler og det giver en frisk og livlig øl. Smagen er god. Humlen virker ikke meget aromatisk, men der er en pæn bitterhed i afslutningen. En pæn og nydelig øl

Karakter 3+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar