Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

torsdag den 4. oktober 2012

Tid til en øl - Dark Horse Amber Ale


4. Oktober 2012

I dag har vi øvet rumba-moves til dans – fødder, arme og hofter. Det er enormt vanskeligt at få hofterne til at gøre som de skal, uden at hele kroppen følger med. Utroligt at instruktøren  ikke knækker sammen af grin, men hun holder masken og siger opmuntrende ting.

Til aften  ( sent ) åbnede jeg for en øl fra Dark Horse Brewing Company i Marshall, Michigan. Det laver bla. en ”Amber Ale”, der kan fås hele året. Etiketten ser lidt høstagtig ud med neg samlet i et bundt. De beskriver selv ”amber ale” stilen som en overset øltype.

Den er på 6,0% og brygget med en belgisk inspiration. ”Vi kan lide alt hvad der er belgisk – øl, kvinder og muslinger”. Derfor har de brugt en gærtype, der er NÆSTEN belgisk.

Det giver en uklar, orangerød øl med svagt skum. Den har en let syrlig farmhouse aroma med sylrlig frugt i næsen. Den føles frisk i munden og i smagen træder den syrlige frugt atter frem med lidt blomme i baggrunden. Der dukker en lidt sen bitterhed op.

Jeg er normalt glad for øl fra Dark Horse, men jeg føler ikke rigtig denne øl helt ved, hvor den vil hen. Det let syrlige anslag giver indtryk af fejl, men er det sikkert ikke, Den er ikke klart defineret.

Karakter 3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar