Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

søndag den 21. oktober 2012

Tid til en øl - Forestinne Mysteria


21. Oktober 2012

Jeg forstår ikke helt ”Forestinne Mysteria”, men det er måske også hele ideen.  På bagsiden af etiketten står der: ”Biere blonde, brune ou ambre” – hvilket vist betyder at den er lys, mørk eller amber. Er det en blanding af de 3 andre øl eller er det en overraskelse, hvilken af disse tre typer man får?. Foran på etiketten ser vi de 3 alfer, der stammer fra de tre forskellige øl. Den ene svæver i et mystisk lys.

 
Kigger man på øllet er det en lys øl, der minder i farven om blonden – ”Primoria” og alle de beskrivelser jeg kan finde på nettet omtaler den som lys. Den er på 7,5% ligesom alle de andre øl fra bryggeriet. Så den er lidt mystisk.
Det er som nævnt en let sløret, gylden øl med små hurtige bobler og let, hvidt skum. Duften minder lidt om brun sæbe – måske er det pænere at beskrive det som lys frugt og koriander, for det er ikke ubehageligt. Om der er koriander i svæver i det uvisse, men det giver nogle gange antydning af sæbe. Meget frisk at drikke, næsten med sodavandsagtig brus. Frisk i smagen med frugt og en anelse bitterhed til slut. Jeg er måske lige ved at synes, at dette er den mindst mystiske af deres øl – måske fordi jeg ikke længere bliver overrasket og smagsvarianterne.
Karakter 3+
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar