Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

lørdag den 26. december 2015

Tid til en øl - Skovlyst Bjældeklang


26. December 2015

Efter en dejlig juleaften med god mad, masser af sang og gaver er roen ved at sænke sig. Vi holdt juleaften med vores lille barnebarn, og det var dejligt, selvom det vist var lidt hårdt for mor og far, der måtte bære rundt på hende.

Årets øljulegave var ”Imperial Stout” og ”170 Anniversary Celebration Ale” fra Fuller. De får nok lov at stå lidt, men det glæder jeg mig til. Til julemaden var det ”St. Feuillien Noel” der var på bordet sammen med vin og asti.

1. juledag havde vi lidt gæster til en rolig julefrokost med laks og revelsben ( dog med grønlangkål og brune kartoftler ). Det var ikke det helt store udtræk, men derimod lige tilpas. Her kom ”Golden Naked Christmas Ale” og Bjældeklang” fra bryggeriet Skovlyst frem.

”Bjældeklang” er er special edition, der er beregnet til at dele til julemaden ( 75 cl ). Nissen sidder på øltønden, der bliver trukket af en hest med bjælder på - ren hygge. Der er lidt sødlig glansbilledstemning over det, og det er der også over øllet.


Det er en smuk gylden øl på 7,0%. Den krones af et kraftigt lag skum. Den god duft af lys frugt som melon, pære og mandarin. Den er nem at drikke, men man skal være glad for sød øl, for helt at sætte pris på den. Der er tilsat dextrose og fructose. Smagen er meget sød, men med en forfriskende appelsinnote til sidst.

Karakter 3+ 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar