Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

fredag den 10. april 2009

Tid til en øl - St. Feuillien Påske

10. April 2009
Nu skal man ikke tro, at vi er ved at lægge op til en privat korsfæstelse her på langfredag. Selvom man ellers ser i tv, at der er flere steder i verden hvor den slags foregår. Det er nok at gå lidt for vidt, og jeg mener helt klart ikke, at man opnår større erkendelse af den vej. Nej – det er såmænd bare vores nye tørrestativ, der er ved at blive samlet.
Jeg har lige været  til langfredagsgudstjeneste i kirken, Det var nabopræsten, der læste Lukasevangeliet afbrudt af salmer ( …..mange salmer, og flere på samme melodi ). Ideen er god, men det bliver lidt tungt med alle de salmer, og det er ikke alle teksterne, der er lige gode.
Bryggeriet St. Feuillien i Belgien brygger en påskeøl specielt til det danske marked.. Historien bag bryggeriet kan man læse i min blog (13 okt. 08 ).
Denne øl er brygget på bygmalt og humletyperne Saaz og Styrian. Derudover er der tilsat C-vitamin, så den er sikkert vældig sund. Alkohol 7,5%
Det er en øl der på mange måder minder om deres triple, men farven er mørkere. Det er en flot kobberfarvet øl, der får en smule slør til sidst. Der er en middel udvikling af bobler. Duften er præget af appelsin. Jeg synes, denne øl smager lidt i stil med deres triple.
Karakter 4
Den fås i denne lille buttede udgave og en 75 cl flaske med korkprop. Denne lille flaske er købt i Netto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar