Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

lørdag den 17. april 2010

Tid til en øl - Nibe Dark Lager

17. April 2010

 I dag har vi været til danseturnering i Frederikshavn. Vi var kun 3 par i vores gruppe, og skulle kun danse vals og cha-cha men vi havde nogle vældig fine danse, og det er sjovt at være med til.

Til aften ville vi så grille, men den kraftige, kolde vind bevirkede at varmen ikke blev så kraftig som forventet, så aftensmaden var først klar omkring 21.30. Så var der også nogle, der var sultne.

Vi fik en nakkekam og jeg tænkte at smage en ”Dark Lager” fra Nibe Bryghus sammen med min yngste datters kæreste. Jeg ved ikke om han er til mørk øl, men han tog det pænt.

Nibe Bryghus beskriver den selv som en schwarzbier, og det er da også en mørk øl med meget kraftigt skum. Det føles blødt og har en lysebrun farve. Duften er god med en anelse karamel. Det er en let øl på 4,5%, og den er nem at drikke. Smagen er god med noter af karamel og mørk frugt - måske er det lidt sveske. Det er alt i alt en god, mørk øl uden alt for mange finurligheder. Den følger mønsteret fra så mange tyske øl – godt, solidt håndværk.

Karakter 3+

Ingen kommentarer:

Send en kommentar