Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

mandag den 30. december 2013

Tid til en øl - De Dolles Brouwers Stille Nacht


30. December 2013

Så er det ved at lakke mod enden for juleøllene i 2013. Der kun et par ”Stjernebryg” fra Herslev tilbage. De har overlevet fra sidste år og kommer nok på bordet i morgen. Nytårsaften fejres med madklubben, og det skal nok blive hyggeligt. Der er både champagne, vin og – naturligvis – øl.

Julen er jo fuld af gode traditioner og en af dem er, at jeg skal nyde en ”Stille Nacht” fra De Dolles Brouwers. Denne 12% kraftøl er en af de bedste juleøl jeg kender – en kompleks øl med masser af nuancer og et lille syrligt strejf til at komplementere det hele. I år fik jeg en foræret af min kære datter, som tak for husly, da hun vendte hjem fra Skotland.

Det er ikke helt stille i aften – der er nogle der lige skal afprøve lidt fyrværkeri, men ellers var det en dejlig afslutning på julemånedens øl. I næste måned bliver der måske lidt længere mellem anmeldelserne. Jeg bliver nok nødt til at gøre et forsøg på at tabe mig lidt, og selvom øl jo ikke feder, er det nok demotiverende for de andre. Men engang imellem bliver der da lidt tid til en øl -eller to. Man skal heller ikke være fanatisk.

GODT NYTÅR TIL ALLE !


Ingen kommentarer:

Send en kommentar