Bedømmelse

1 Dårlig
2 Drikkelig
3 God
4 Meget god
5 Fantastisk

lørdag den 21. december 2013

Tid til en øl - Ugly Duck Ugly Christmas


21. December 2013

”There is nothing ugly about Christmas……” – “ Der er intet grimt ved Julen – Joh, det skulle lige være hvis vi ser hvor travlt vi har i en tid, der skulle bruges sammen med venner og familie. Forsøg at tænke mindre materialistisk og brug i stedet tid og energi på julen mad og drikke – f.eks denne øl” ( frit efter etiketten ).

Ugly Duck har lavet endnu en juleøl – en imperial brown ale på 7,5%. Etiketten er egentlig bare et næb med nissehue, samt nogle psykedeliske streger. Er der mon samme spræl i øllet?

Det er en mørk øl med rødt skær og cafe latte farvet skum. Det er humlen der dominerer aromaen med en dejlig note af grape der frisker gevaldigt op. Man kan ane lidt malt i baggrunden.  Den har en vældig god mundfylde. I smagen er der en lidt sjov fordeling af malt og humle. Det er grapesmagen fra humlen der indleder, hvorefter malten og en næsten sukkersød note afløser. Derefter dukker en markant bitterhed op for at afslutte.  

Jeg kan desværre ikke finde mange oplysninger om denne øl, men det er jo også lige meget bare den smager godt.

Karakter 4

Jeg har tidligere smagt denne øl under navnet Christmas Imperial Brown, der den grundet omstændighederne ikke faldt nær så godt ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar